Detta är RPP Dyk AB

Vi är det pålitliga företaget med stor expertis när det kommer till håltagning. Våra metoder är säkra och vi arbetar alltid med kunden i fokus. Vi på RPP Dyk AB värderar våra medarbetare och vet att företaget är summan av sina medarbetare. Därför ser vi till att värna om våra anställda på bästa sätt. Det gör vi bland annat genom att vi alltid ser till att rätt person är på rätt plats i projektet. När det kommer till håltagning arbetar vi med metoder som vajersågning. Det är en flexibel metod som passar inom många projekt där sprängning tidigare var det enda alternativet.

Vi tar ansvar

Vi på RPP Dyk AB tar ansvar! Det gör vi under varje projekt genom att arbeta med miljön i fokus. Våra arbetssätt ska vara så miljövänliga som möjligt. Det gör det extra tryggt för våra kunder och våra medarbetare. Våra kunder ska också alltid vara nöjda med jobben vi utför. Det ser vi till genom flexibla lösningar och ett professionellt bemötande. För oss är det givet att du som kund ska bli vänligt bemött och få råd och stöd av våra experter.

Kontakta oss för en offert

Vi arbetar med precision och våra slutresultat ska vara precis enligt förväntan och rådande projektplan. När du behöver en offert inspekterar vi området och tar fram en sådan i dialog med dig. Som helhetsleverantör kan du lita på att våra medarbetare har exakt den kompetens och utbildning som krävs för varje moment. Kontakta därför oss på RPP Dyk AB för en offert.